Frakt & betalning

Frakt

DHL

Alla försändelser skickas med DHL, leveranstid är mellan 1-3 vardagar beroende på var i landet du bor.

Betalningar

Postförskott

Du betalar först när du hämtar ut paketet på ditt lokala utlämningsställe. Pris: 177kr +moms (221kr inkl moms)

Ej uthämtat paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket hos utlämningsplatsen. Om du inte hämtar ut paketet inom den tiden returneras det till oss. För ej uthämtade paket faktureras du som kund på 350 kr för frakten och administrativa avgifter.

Kortbetalning

Du kan välja att betala med kreditkort direkt vid beställning och det kostar ingenting extra.

Säker korthantering

Åbergs VTC Parts AB har ett samarbete med NETS/Auriga e-payment för att genomföra kortbetalningar. Du följer bara instruktionerna för att betala med kort och sedan skickas all information krypterat, vilket innebär att utomstående inte kan läsa informationen mellan NETS/Auriga e-payment och banken. Åbergs VTC Parts AB har ingen som helst tillgång till kortinformation och NETS/Auriga e-payment uppfyller alla krav som ställs på säker kort hantering (PCI-DSS) www.nets.eu

Klarna Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Åbergs VTC Parts överlåtna till Klarna AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Klarna Delbetala

Genom vårt samarbete med Klarna AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08-12012010 för närmare information.


www.klarna.se